[PIC Can Masdeu – dg 14 abr] Presentació campanya «Ni set, ni un, ni mig, ni cap» en suport a les 3 vaguistes del Clot-Camp de l’Arpa

ni mutsEl proper diumenge 14 d’abril a partir de les 11:30 farem la presentació de la campanya «Ni set, ni un, ni mig, ni cap» en suport a les 3 vaguistes encausades del Clot-Camp de l’Arpa.

El 29-M, com molts altres barris de la ciutat, al Clot-Camp de l’Arpa vam sotir al carrer per mostrar el nostre rebuig ferm i frontal a la reforma laboral i al capitalisme. En el marc del piquet que
es va realitzar al barri, 3 companyes van ser detingudes i una d’elles va passar un mes en presó provisional;, finalment la petició fiscal és de 7 anys de presó.

Arran d’aquests fets s’ha generat un grup de suport al barri per solidaritzar-nos amb les nostres veïnes, visibilitzar la repressió i lluitar contra la mateixa.

En aquesta jornada es realitzarà la presentació de la campanya de suport i els guanys aniran destinats a finançar a la mateixa.

Tindrem activitats, xerrades i tallers des del matí fins la tarda, a més d’un bon dinarot a migdia.

Les activitats programades són:

11:30 Taller antirepressiu

12:30 Jocs

14:00 Dinar

16:00 Presentació de la campanya «Ni 7 ni 1 ni 1/2 ni cap»

Presentació de la campanya solidària amb els vaguistes encausats del Clot. Tres companys s’enfronten a una petició fisical de 7 anys de presó i el judici serà el pròxim 5 de Juny.

16:30- Xerrades-debat:

– «Modernización y segregación en las prisiones de la democracia». A càrrec de César Lorenzo Rubio, historiador.

– «El motí de Quatre Camins del 2004 i el judici als torturadors», a càrrec de José Solis, company que va participar del motí i va ser torturat pels carcellers que seran jutjats el proper 6 de Maig.

Event al Facebook

 

Esta entrada fue publicada en Convocatòries, General. Guarda el enlace permanente.