EL FISCAL DEMANA 7 ANYS DE PRESÓ PELS 3 DETINGUTS DEL CLOT A LA VAGA DEL 29-

Tres mesos després de la gran vaga general que vam viure com es va aturar Barcelona i tot l’Estat, seguim rebent notícies d’aquells que ens volen aturar. Han provat d’empresonar-nos sense proves com ho van fer amb el Javi, el Dani, l’Isma, la Laura, el Rubén i l’Andreu. Han intentat arruïnar-nos a base de fiances altíssimes de fins a 6000 euros. Han volgut imposar-nos la por amb registres a les nostres cases. Ens han convidat a córrer i desaparèixer cada vegada que veiem la policia i recordem al més d’un centenar de ferits, molts d’ells greus, del 29 de Març. Però no han obtingut els resultats desitjats. Seguim aquí, i no deixarem a cap companya sola.
Al barri del Clot, ens han arribat males notícies per als tres companys detinguts al piquet del matí el dia de la vaga. La petició fiscal és de 7 anys per a cadascun d’ells i, a més a més, se’ls demana una fiança comuna de 3900 euros en concepte de danys civils. No ens volen deixar respirar, però nosaltres agafem aire col·lectivament. Lluitarem per la seva absolució. Veïns i veïnes del barri explicaran com a testimonis al judici –i on calgui– que el passat 29 de Març, el Sergi, l’Òscar i el Javi estaven al carrer com tantes altres perquè era un dia de vaga, perquè estem cansades que ens trepitgin cada vegada més i perquè la reforma laboral només n’era la punta del iceberg. El piquet va passar pels carrers del barri animant a totes a unir-se i informant sobre els motius de la vaga. No entenem perquè això hauria de comportar 7 anys de presó si la raó no fos criminalitzar a aquelles que lluiten i sembrar la por a base de càstigs exemplars.
Recordem que els tres companys del Clot no són els únics que estan a l’espera de judici, convidem a no baixar la guàrdia i no oblidar a ningú. Per la nostra banda us animem a afrontar la repressió de forma col·lectiva i participar activament de la solidaritat així com a aportar, en la mesura que pugueu, un gra de sorra per a la fiança de 3900 euros. Podeu fer-ho al número de compte de la Caixa d’Enginyers 3025 0001 11 1433467885 amb el concepte «barri Clot».
Anirem informant de les novetats d’aquest cas, així com estarem pendents de les notícies d’altres companyes represaliades. Si la solidaritat és la nostra millor arma, apuntem amb força al punt de mira. Ho sabem, ho hem viscut,… juntes som fortes.
RETIRADA DE CÀRRECS PER A TOTES LES ENCAUSADES DE LES VAGUES GENERALS
Una abraçada solidària a totes les que lluiten
Esta entrada fue publicada en Comunicats. Guarda el enlace permanente.